19 mai 2017

L-am intrebat pe Dumnezeu cum vor fi prigoniti crestinii de societate

Una din profetiile care trebuie sa se intampla este prigoana impotriva crestinilor, fiindca ei vor fi vazuti ca o amenintare a societatii, ca un ghimpe care se opune progresului, a bunului mers in societate. Spun Sfintii ca in zilele din urma ultimii crestini vor fi tare asupriti, fugariti, vanati de-a binelea, torturati si omorati.

Mintea mea de om nu poate sa-si imagineze ce fel de planuri vor nascoci in asa fel incat toata societatea sa se ridice asupra unei maini de credinciosi. Dar lucrurile se petrec sub ochii nostri fara sa vedem. Acum se pun bazele acestei prigoane profetite chiar sub nasul nostru. Ca in orice prigoana sau razboi este nevoie de o baza, de un motiv pe care sa il arate oamenilor pentru a se rascula impotriva noastra. Iar aceste motive sunt masluite chiar acum:

1. Ecumenismul
Noi crestinii adevarati suntem acum mana de credinciosi care se opun sinodului. Suntem aratati cu fiecare ocazie ca razvratiti, neascultatori, rataciti, sectari. Marea majoritate de crestini vor merge dupa patriarh, ei vor deveni oi inselate si ascultatoare (inselare in masa a antihristului) care vor fi incet transformati in inamicii adevaratilor crestini, pusi sa ne urmareasca si sa ne toarne preotilor, urmand sa fim prinsi cum au incercat sa-l prinda pe Iisus, fiindca spunem adevarul.

2. Vaccinurile si CIP-urile
Cine se impotriveste vaciinurilor si actelor cu cip, daca nu majoritar crestinii ? Din aceasta cauza noi vom fi aratati ca inapoiati, indivizi care vor sa tina societatea pe loc prin neacceptarea progresului. Vom fi aratati ca periculosi, vom fi criminali pentru ei fiindca refuzam vaccinurile deci omoram vieti nevinovate care iau boli de la noi. Atunci societatea ne va vana, ne vor uri, ne vor da pe mana autoritatilor fiindca ne opunem bunului mers al societatii.

3. Atacurile simulate
Vor simula atacuri asa cum au facut cu atacatorul din Times Square din SUA (http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3751238) prin care vor denigra credinta adevarata, pe care o vor numi extremista si vor propune exterminarea ei si a tuturor membrilor. Vor angaja actori si vor simula atacuri cu asa zisi crestini extremisti care au innebunit si omoara oameni nevinovati. Atunci lumea va da pe mana politiei orice crestin adevarat fiindca va fi vazut ca o amenintare publica.

4. Facebook si spionarea oamenilor
Aceste tehnologii vor ajuta foarte mult la crearea unui profil cat mai exact al fiecarei persoane folosindu-se de retelele de socializare, convorbirile telefonice, camerele de supraveghere, tranzactiile bancare, cumparaturile efectuate, ocupatie, etc. Din aceste date ei vor sti cine are sanse mari de a fi crestin pentru a-l spiona mai amanuntit si pentru a-i intinde curse.

5. Imigrantii si islamismul
Ne vor vana pentru ca vom fi impotriva moscheelor, impotriva unirii cu musulmanii, impotriva religiei musulmane in scoli, impotriva integrarii lor in societate cu tot cu religie. Vom fi astfel o amenintare la securitatea nationala cand nu ii vom lasa sa puna obiectele lor de cult in bisericile noastre, cand nu ii vom accepta cu moschei si cu atragerea de adepti din randul crestinilor.

Si multe altele care inca nu s-au nascocit sau nu sunt inca scoase la atac. Cine are ochi, sa vada ca toate aceste transformari, cazuri si evenimente sunt special create pentru a pregati prigoana finala impotriva ultimilor crestini adevarati care nu il vor trada pe Hristos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu