14 aprilie 2017

Despre

De ce acest blog ? Pentru ca este nevoie de un material informativ structurat pe categorii si accesibil in orice moment oricarui om treaz sau care vrea sa se trezeasca la realitate. Totodata este nevoie de un portal care sa urmareasca la minut toate miscarile masonice din lume pentru a tine informati pe cei interesati de salvarea propriei persoane.

1. Este un portal ortodox
Cei care au fost instiintati de existenta puterilor necreate stiu ce inseamna ortodoxia. Este singura practica prin care energiile divine reale, neinselatoare, bune, ating omul si il scot la lumina. Sunt multe religii si multe alte inselari cu scopul de a intuneca mintea. Numai cine a trecut prin iad ca sa iasa la lumina stie de ce Dumnezeu adevarat este doar unul si se manifesta doar prin ortodoxie, restul fiind inselari pentru pierderea sufletelor. Acest portal isi propune sa intareasca ortodoxia in mintea si inimile cititorilor crestini.

2. Este un portal pentru trezire
Trezirea la ortodoxie nu trebuie lasata doar in purtarea de grija a lui Dumnezeu sau in seama preotilor. Multi crestini au fost adusi, cu ajutorul lui Dumnezeu, prin oameni, prin diverse articole, prin diverse conjuncturi. Acest portal isi propune sa creeze aceste conjuncturi, sa lumineze, sa atraga oamenii la ortodoxie.

3. Este un portal antisistem
Atat cei care au nevoie de trezire dar si cei care sunt deja ortodocsi au nevoie sa stie ce se intampla in lume si ce ii asteapta la fiecare pas. Tot ceea ce ne apropie din ce in ce mai mult spre venirea antihristului, lipsirea de drepturi, control total, va fi dezbatut pe acest portal pentru ca cititorii sa ia la cunostinta inselarile si caile de contraatac.

Aici ne intarim in ortodoxie, ii trezim pe cei adormiti si invatam sa luptam impotriva antihristului si a hoardei lui de slugi.

Am simtit nevoia sa deschid un portal cu domeniu .RO in care sa scriu articole similare cu cele pe care le scriam pe retelele de socializare. Ideea a fost sa structurez articolele, de la inceputuri [existenta creatorului, rai, iad, scopul omului, ortodoxie] pana la deconspirarea mafiei antiomenesti [masonerie, noua ordine mondiala, religie unica, capitalism, ww3, antihrist, cipuri, vaccinuri, tehnologie, control global, stiri deconspirate, starea lumii, profetii, apocalipsa, ecumenism].

Acest portal este mai potrivit fiindca va aparea in cautarile de pe google, va fi vazut de oricine si ii va ajuta pe cat mai multi sa se trezeasca. Totodata aici toata informatia este bine agregata pe categorii si accesibila in orice moment al zilei. Urmaresc deasemenea sa ofer la minut ultimii pasi pe care masoneria ii face pentru controlul lumii. Poate ca nu este maine sfarsitul lumii  dar cu siguranta traim in vremuri nu prea indepartate si trebuie sa fim cu ochii in patru la orice miscare a inamicului pentru a nu cadea in cursa lui.

Un alt motiv al aparitiei acestui portal este faptul ca vremurile apocaliptice in care traim ne-au rapit pe marii duhovnici, mafia masonica s-a infiltrat in sanul Bisericii iar preoti credinciosi mai sunt putini. In acest context nu are cine sa aduca un cuvant de trezire, de real ajutor. Traim vremurile profetite in care calugarii sunt izgoniti, preotii sunt compromisi, dar credinta adevarata nu va conteni sa fie raspandita. Propovaduirea va fi facuta de oameni de rand, pentru ca lumina trebuie sa lumineze, adevarul trebuie sa triumfe.

Numele portalului "Ultimii Crestini" semnifica faptul ca generatia noastra este ultima generatie de crestini si cea prigonita de antihrist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu