30 aprilie 2017

Vremea e sa ne rugam ca sa parasim orasele

Sistemul antihristic care il transforma gradual pe om din fiinta dumnezeiasca in fiinta antihristica are trei entitati interesate fiecare de un anumit castig. Toate mesajele, sugestiile si modul de viata care este impus treptat omului se face printr-un sistem WIN WIN WIN:
1 – entitatile virtuale (companiile) castiga bogatii prin servirea oamenilor cu produse si servicii care il indobitocesc, il fac sa uite de Dumnezeu, ii ofera placeri
2 – oamenii castiga placeri si inlesniri prin consumul produselor de la companii (internet, TV, distractii, mancare, haine, masini, case de lux, excursii, sugestii spre toate pacatele, etc)
3 – satana castiga pacatele si sufletele oamenilor
Orasele au devenit adevarate focare de pacate. Aici, adunati, oamenii colcaie ca viermii in desfranari, mandrie, furturi, ucideri, nedreptati, avorturi. Orasul este mare primejdie pentru suflet pentru ca tot duhul antihristic intra in om prin toate canalele: oferte, vederea modei, indemnuri din toate partile spre obiceiuri pacatoase, lumini si blizblizuri care adorm mintea, sunete si zgomote care tulbura sufletul, aglomeratie care aduce neliniste, produse si servicii de lux gata sa-ti ofere cele mai fine placeri, senzatia continua ca omul a cucerit lumea.
Evenimentele globale sunt si ele antihristice, pentru ca indeamna la unitate in pacat. In preajma marilor evenimente cum ar fi festivalurile de muzica europene, jocurile olimpice mondiale, campionatele mondiale de fotbal, toate lumea se pregateste intr-un freamat pentru a le consuma cu maximul de traire lumeasca. Oamenii sunt foarte nostalgici de aceste jocuri lumesti pregatite sa ofere spectacol, facute sa inflacareze lumea si sa o indemne la destindere si pacat, in general desfrauri de bucuria petrecerii pe care toata lumea o serbeaza. Astfel de evenimente au devenit mai importante decat Pastele si Craciunul.
Doamne miluieste, pazeste si fereste de asemenea comportari pe cei ce se roaga tie sa ii scapi de toata inselaciunea satanei. Chiar daca nu s-a aratat antihristul, azi traim zilele cand trebuie plecat din orase. Unde si cum, doar Dumnezeu si Maica Domnului ne poate ajuta, daca ii rugam sa ne scape de nebunia care conduce astazi lumea in iad.

3 comentarii:

  1. Mult adevăr spui, tinere! Ca o completare a articolului, știu din proprie experiență că există companii în orașe unde poți intra doar cu cartelă. Cel puțin astăzi! Să ferească Dumnezeu să ne trebuiască cip ca să intrăm într-o clădire, căci atunci se vor plini cuvintele Apocalipsei:
    16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte./Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.(Apocalipsa 13, 16-17)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In unele tari deja este obligatoriu card cu cip pentru a intra in cladirea de la serviciu si in altele....:(

      Ștergere
  2. Interesante articole aveti. Vreau sa adaug ca aveti mare dreptate in ce spuneti despre orase. Eu de exemplu traiesc intr-o mare metropole, adica mai mare decat un oras obisnuit, pe care o vad ca un labirint fara iesire. E un zgomot asurzitor zi de zi, trafic de masini infernal, poluare de am ajuns sa mergem cu masca pe strada, desfranare la toate colturile strazii prin imagini imorale si indemnuri la placeri pacatoase, locuim majoritatea in spatii mici, le numesc "custi", ca si cutiile de chibrituri, in blocuri inalte, inghesuiti, fara intimitate, dar si fara poteca de la vecin la vecin.
    fac minim trei ore pe naveta, dus intors pentru a merge si veni de la serviciu, o alergatura continua cu senzatia ca nu e niciodata timp pt nimic, asa e in marile orase(metropole). Dupa ce ca oamenii aici fac ore suplimentare pentru bani, mai fac si minim doua ore pe transport, apoi mananca in general fast-food sau la restaurante de proasta calitate cu mancaruri chimizzate, fara gust si nesanatoase, ca oricum nu mai au timp de gatit, totul e pe fuga, un du-te vino, nu mai vorbesc sa mai ai timp de tine!!! e un lux prea rar asta, satana a reusit sa manance timpul oamenilor si sa ii tina intr-o alergatura si presiune constanta, car nu numai ca ii face sa nu aiba timp de ei si de Dumnezeu, dar pana la urma aceasta alergatura si stres ii si imbolnaveste si ii ia mai repede de pe pamant, asta e voia satanei, sa ii tina ocupati pana peste cap pe oameni, sa ii imbolnaveasca cu aceasta viata jalnica, pt ca in final sa ii ia la el! De mult timp ma gandesc sa fug din aceasta metropola si am sa o fac cat de curand! ma mut intr-un oras mult mai mic si mai departe de metropola asta, dar nici acolo nu-i castigat. Adevarata viata la care aspir e la tara! La tara, oameni buni e natural pentru om sa traiasca! La tara unde e liniste, simplitate, fara presiune si ambuteiaje, fara zgomot, la tara unde auzi pasarelele si greierii in natura si nu pe calculator sau tableta! Trebuie sa ne intoarcem la mama natura pana nu e prea tarziu, mai ales ca la tara mai poti cultiva ceva in gradina, mai ai cat de cat o libertate, pe cand la oras esti dependent total de sistem, de bani, de tot! Sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne ajute sa ne schimbam viata acum, nu mai tarziu, sa ne mutam la tara, sa ne simplificam viata, nu ne trebuie atatea lucruri inutile care ne duc in prapastie. Cititi va rog cartea parintelui Paisie Aghioritul: Cu durere si cu dragoste pentru omul contemporan. Ma iertai ca v-am tinut porea mult. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere